Porträttfoto på Eulan

Frisk efter 30 år!

Hösten 2011 fick jag vara med om ett mäktigt helandeunder! Jag och en vän var på en fantastisk konferens om helande som kallades ”Healing School”. Det var tio olika församlingar i Malmö som arrangerade den tillsammans.

En av kvällarna gick vi ut på stan för att be för människor, och jag fick då tillfälle att be för en av de andra konferensdeltagarna. Han hade varit på konferensen dagarna innan, och alla hade sett honom halta såpass illa att han behövde en käpp för att stödja sig. Han hade också uppenbara svårigheter med att gå i trappor.

Krånglar klippet? Du kan testa att se det här.

Vi stötte på honom och några andra andra konferensdeltagare på ett torg, och efter en stund frågade jag vad han hade för problem och varför han behövde käpp.

Han berättar då att han råkat ut för en olycka ungefär trettio år tidigare. På den tiden levde han ett vilt liv med kriminalitet och alkohol, och en kväll hade han råkat i slagsmål. Hans kompisar hade dock dragit med honom ur slagsmålet och in i en bil för att åka därifrån.

Tyvärr var han allt för ursinnig för att tänka klart – allt han kunde tänka på var att han ville tillbaks och spöa de där typerna! Så han öppnar dörren och hoppar ur bilen medan den fortfarande åker.

Inte bra.

Självklart faller han. Vänstra sidan av huvudet slår hårt i asfalten, och han tas till sjukhus. Detta hade påverkat hans högra sida ända sedan dess, och han hade stora svårigheter att röra benet och foten ordentligt. Det hade också resulterat i att musklerna förtvinat och att hälsenan dragit ihop sig och blivit för kort.

Eftersom hälsenan var för kort och han inte kunde böja foten ordentligt, kunde han inte heller ta normala, ”rullande” steg. Han haltade kraftigt och var tvungen att stödja sig på en käpp. Knät kunde inte heller böjas mer än ungefär 45 grader.

Efter att han berättat det här erbjöd jag mig att lägga händerna på honom och be för honom. Och vad händer då? Jesus botar honom!

En vän började filma sekunderna efter bönen.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!