Bild på två röda dörrar som är låsta med en kedja och ett hänglås

Fångad?

Märker du att oavsett hur hårt du kämpar för att bli en godare, bättre och mer andligt upplyst människa så verkar det som att du aldrig når fram? Du hittar aldrig hem, du finner ingen frid.

Och inte blir det bättre av att försöka jaga alla de saker som folk runt dig säger att du ska jaga – karriär, prylar, andliga upplevelser, nöjen…varför leder det ingen vart!?

Du söker på fel ställe.

Bara hos Jesus kan du finna ro. Bara hos Honom kan du finna verklig frid. Han är Livet självt, och utan Honom finns inget verkligt liv. Bara överlevnad.

Jesus är mer en villig att förvandla ditt liv. Faktum är att Han redan för 2000 år sedan, på korset, gjorde allt som behövdes för att du skulle kunna komma hem till Honom. Så det handlar inte om bättre andliga tekniker eller självdisciplin. Det handlar om en relation.

Sök Jesus, börja be till Honom! Och om du har problem med onda andar eller andra jobbiga upplevelser, så bör du definitivt börja söka Honom!

Nedan finner du en tredelade serie av animationer som mästerligt visar människans dilemma, vem Jesus är och vad Han gjort för dig. Se och låt dig beröras.

Del 1:

Krånglar klippet? Du kan testa att se det här.

Del 2:

Krånglar klippet? Du kan testa att se det här.

Del 3:

Krånglar klippet? Du kan testa att se det här.

 

 

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om vem Jesus är!

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!