Moln och blixtar

Jesus är mäktig – be till Honom!

Vill du få kontakt med den högsta kraften som finns? Vill du lära känna Skaparen själv? Vill du ha Sanningens Ljus i ditt liv? Eller har du kanske problem med olika destruktiva andliga upplevelser?

Jesus är svaret på allt detta!

Jesus är Skaparen själv. Han är Gud som tog en mänsklig, fysisk kropp och öppnade vägen till Gud genom sin död och uppståndelse.

Hos Jesus kan Du finna det Sanna Ljuset – Han själv är den högsta och starkaste kraften som finns. Och din kontakt med Honom börjar så enkelt som med bön.

Men är inte bön det nått slags religiöst tvångsbeteende som kyrkan pressat på folk för att kontrollera dem? Har vi inte växt förbi det vid det här laget?

Ja, så kan man ju känna! Och med tanke på hur bön presenteras och praktiseras på många håll, så är det inte en särskilt konstigt tanke. Men om man förstår vad bön egentligen är, och hur det fungerar, så upptäcker man att det är något fantastiskt! Bön är en intim, kraftfull erfarenhet av djup gemenskap med Gud själv. Det är en kanal för kraft, mirakler och helande, för ett upprättat inre liv och för ett klart sinne. Bön kan förändra hela ditt liv.

Gud är personlig, Han älskar dig och vill ha en relation med dig – Han är inte en opersonlig energi som du kan kontrollera genom andliga tekniker. Bön är samtal, relation och kommunikation med Honom.

Genom bön till Jesus kan du upptäcka saker du aldrig förr sett och förstått. Du kan bli fri från andligt betryck eftersom Jesus är starkare än alla andra makter. Du kan möta en frid som inte finns någon annan stans. Du kan ta emot ledning för beslut och få nya kreativa tankar för ditt och andras liv.

Men framför allt handlar bön om att lära känna Jesus. Lära känna vem Han verkligen är, hur Han tänker och vad Han har för planer och drömmar för ditt liv. Han älskar dig helt och fullt, och Han längtar efter att du ska lära känna den kärlek Han har till dig.

Så börja be till Honom. Han väntar på dig.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!