Bild på boken En Gurus Död

Boktips: En Gurus död av Rabi Maharaj

Rabi Maharaj var brahmin och växte upp i Indien, i ett hem som var starkt fokuserat på andlighet och att nå upplysning. Hans pappa var yogamästare, och Rabi sökte själv andlig insikt mycket tidigt. Han hade många starka andliga upplevelser, men hur mycket han än ansträngde sig så fann han inte någon frid.

Men när han började upptäcka vem Jesus var, så förändrades allt.

Yoga och meditation är idag en naturlig och självklar del av tusentals svenskars vardag. Man kan göra det på gymmet, hemma eller varför inte på stranden? Det sägs ge lugn och trygghet, och sätta en i kontakt med både ens inre och världsalltet, kosmos, den yttersta verkligheten.

Samtidigt är det många som upplever hur det på sikt också orsakar en hel del bekymmer. I den här boken har du en brahmins egna ord om meditation och yoga, och du får följa med på resan där hur han fann den verkliga friden!

Från baksidan:

”En Gurus död är en fängslande berättelse om Rabi Maharajs liv och sökande efter sanning. Rabi växte upp i ett djupt religiöst hem med en far som var yogamästare och som satt i ett transliknande tillstånd under många år, utan att säga ett ord till någon. Även Rabi blev i ung ålder en andlig guru och strävande hårt för att behaga de hinduiska gudarna och få frid, men upplevde bara en tilltagande tomhet.

Under meditationen gjorde han många märkliga andliga upplevelser, en del spännande, andra skrämmande. Sökandet efter sanningen fick honom att börja upptäcka vem Jesus är – något som förändrande hans tillvaro helt och hållet.”

Boken kan köpas på nätet – Bokus, Akademibokhandeln

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!