Myles ståendes i stor vacker dalgång

Ett övernaturligt liv med Jesus

Många människor som har växt upp i kristna hem har haft negativa erfarenheter av kyrkan. Det har allt för ofta varit trist, tråkig och stelt religiöst! Och helande, mirakel och andra övernaturliga upplevelser har det inte ens varit tal om.

Men när vi tittar på vad Jesus lärde så ser vi att det övernaturliga är en självklarhet för Honom!

Var Jesus än gick så botade Han sjuka och kastade ut demoner ur människor. Han fick andlig kunskap direkt från Fadern, Han profeterade och levde ett liv där det övernaturliga var mycket konkret. Och Han sa att de som följer Honom kan leva samma liv som Han, eftersom Han själv skulle vara med dem och verka genom dem.

I det här klippet berättar en mycket god vän till mig hur han upptäckte det övernaturliga livet med Jesus!

Klippet är på engelska

Krånglar klippet? Du kan testa att se det här.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!