Bild på ett förvridet ansikte som ser ut som en besatt människa

Har Du problem med onda andar, ”spöken” eller liknande?

Besök av skrämmande varelser på nätterna, stryptag och kvävande tryck över bröstet, hemska förvridna ansiktet i speglar och fönsterrutor, fruktansvärda ”vakendrömmar”, onda begär som man önskar att man inte kände, hemsökta rum, plågande mardrömmar, en obehaglig närvaro som man inte kan förklara, föremål som förflyttar sig, ångest och hopplöshet…listan kan göras lång på saker som människor brottas med utan att finna någon hjälp.

Om du upplever det här så är du långt ifrån ensam. Hjälp finns att få.

För en del låter sådana här problem som rena fantasierna, eller till och med galenskap. ”Folk som tror sig se sånna här saker är mentalsjuka!”. Och visst är det så att dessa upplevelser kan bero på att det inre tanke- och känslolivet inte är i balans. Ibland behöver man också mediciner. Men den andliga världen är också verklig, och när man öppnar upp sig för den på ett osäkert sätt så kan det få konsekvenser.

Det finns många tillvägagångssätt som människor använder för att kontakta den andliga världen – meditation, yoga, medialitet, kristaller och stenar, trumresor, transer, energimassage, utomkroppsliga resor, tarotkort, astrologi, osv. Många människor har prövat detta, och för en del händer inget alls. Men för en del öppnar en helt ny värld upp sig – en värld där det andliga plötsligt blir väldigt påtagligt.

I början känns det alltid spännande och roligt. Man får mer energi, mer ork och känner sig mer positiv till livet. Kanske upptäcker man också hur man kan kommunicera med andevärlden eller så kanske man får en egen andlig guide.

Men efter en tid visar det sig dock ofta att det inte var enbart positivt. Man får ofta med sig en hel del negativa andliga saker på köpet, som tex. det jag beskrev ovan.

Detta är många människors erfarenhet, och om du känner igen dig i det så beror det inte på att du är för oandlig, att du inte bearbetat tidigare liv tillräckligt, eller att du behöver balansera dina energier. Inget av det eller liknande saker kommer hjälpa dig långsiktigt.

Men Jesus kan.

Första steget är att börja be till Honom!

 

Se gärna de här klippen för ytterligare insikt:

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar! 


Notera – Jag gör inga anspråk på medicinskt kunnande och jag uttalar mig inte om olika behandlingar eller terapier. Inget jag skrivit här ovan ska tas som anledning till att sluta ta mediciner eller ignorera råd som vården gett dig.